Szent Imre Herceg Rendezvényház

Egreskáta 

Cím: 2760 Nagykáta, István király út 19.

Honlap itt.

Telefonszám: 06-29/443-884

E-mail cím: info@kiralykaja.hu

 

 

 

 

 

 

 

Leírás:

Budapesttől 65 km-re, Jászberénytől 12 km-re a 31-es számú főúton haladva a 66-os kilométertáblánál, Nagykáta és Jászberény között található, a közigazgatásilag Nagykátához tartozó külterületi rész Egreskáta.A Rendezvényház 2005-ben épült, 500 méterre található a főúttól, 2,5 hektáros parkosított környezetben, jó parkolási lehetőséggel. Az impozáns épület légkondícionált nagytermében egyszerre, egy térben akár 100-400 fő ültetett fogadása valósulhat meg.A Rendezvényház kitűnő lehetőséget nyújt lakodalmak, bálok, koncertek, bemutatók, bankettek, tanácskozások, vállalati, illetve céges rendezvények lebonyolítására.
Lakodalmak teljeskörű lebonyolítása, a polgári esküvő helyszínen történő megtartásával. A terem rugalmasan alakítható a vendégek létszámához és a terítés stílusához mérten, díszítés több szín közül választható.
A vendégek udvarias, gyors kiszolgálásáról, az ételek kifogástalan minőségéről a helyszínen kialakított konyha és a cégcsoporthoz tartozó Szent István Király Vendéglő szakmai gárdája gondoskodik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.