Tóalmási Kolbász Manufaktúra

 

Település: Tóalmás

Cím: 2252 Tóalmás, Fő út 148.

Telefon: +36 29 427 381

E-mail: toalmas@huscsarnok.hu

Weboldal itt.

Facebook itt.

Leírás:

A Tóalmási Kolbász Manufaktúrát 1993-ban alapították 100%-ban magyar tulajdonú magyar családi vállalkozásként, mely ma is a család tulajdona. A több mint 20 éve működő üzemben 40 munkatárssal felkészülten, családias hangulatban dolgoznak, termékeiket szeretettel és nagy gondoskodással készítik. Termékpalettájukat képzik a száraz kolbászok, füstölt húsok és füstölt szalonnák, melyek hagyományos technológiával, kőfüstölőben, kemény fa égetésével készülnek és nem tartalmaznak hozzáadott színezéket, zsír- és vízmegkötőt, emulgeálószert.

A Tóalmási kolbász nagyon finom, karakteres ízvilágú, roppanós magyar kolbász. Csípős, tüzes változatban is készítik: sertés-, ló-, szürke marha- és szarvashúsból egyaránt. A Tóalmási ugyanakkor sokkal több mint kolbász hiszen feldolgozott hús készítményeik bőséges kínálatában egyaránt megtalálja a keresett alapanyagot a háziasszony a vacsorát hobbiból készítő férj a fogyókúrázó egyetemista és az egyszerűen csak éhes informatikus is. Innovatív termékszerkezetet hoztak létre azért hogy a Tóalmási az igényes ember választása lehessen, mert a Tóalmási igényes. Hiszen kiváló alapanyagokkal és fűszerekkel készül.

Szakértelem.
Szenvedély.
Szeretet.

Hiszik, hogy a kiváló alapanyag szakszerű, tiszta feldolgozása a hagyományos Tóalmási ízvilággal ötvözve minden fogyasztó kedvére való finomságot eredményez. Vallják, hogy munkatársaik elhivatottsága innovatív fejlesztéseik sikert hoznak partnereik számára is.

Elérhetőség:

2252 Tóalmás, Fő út 148.
Tel: +36 29 427 381
E-mail: toalmas@huscsarnok.hu
Web: www.huscsarnok.hu

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.