Alsóhegyi Tarka Major

Cím: 2243 Kóka, Alsóhegy 3173 hrsz.
Telefon: +3630/2735200
Weblap itt
Email:  info@lovas-bolt.com,
alsohegyi3173@gmail.com

A cégről:

Gabriella vagyok, három gyerek édesanyja, és néha a férjemé is. 🙂
Már egészen kicsi koromban megmutatkozott az állatok iránti szeretetem, főként a lovak iránt, ezért elég korán, már kilenc éves koromban kivitt édesanyám a Tattersall-ba. Hobbiból gyakorlatilag az életem részévé vált, olyannyira, hogy a Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi Karán Állattenyésztő szakképesítést szereztem. Jelenlegi tanulmányomat az ÁTE Hippológus hallgatójaként végzem.

Ezt kiegészítettem Lovastúra-vezetői képzéssel. Nagyon vártam, hogy saját lovam lehessen, de legmerészebb álmaimban sem gondoltam azt, hogy pont egy Haflingi lesz.
A véletlen közbeszólt, események sodortak és így lehettem a Póni és Kislótenyésztők Országos Egyesületének tagja, a Haflingi fajta tenyésztőjeként. Gömbölyű kislovakról lévén szó, elég nehezen találtam meg a rájuk tökéletesen passzoló nyerget, főleg, hogy szeretem ha minden lovam rendelkezik saját felszereléssel mind Angol, mind Western nyereggel. Így találtam meg a német Loesdau márkát, akik kifejezetten Haflingi pónikra is gyártanak nyerget.

Sok év után sikerült kapcsolatba kerülnöm velük és így forgalmaznom a termékeiket Magyarországon. Időközben lakhelyet kellett váltanunk és így adta magát a feladat, hogy olyan helyet keressünk Budapest közelében ami alkalmas változatos terepek, túrák lebonyolítására. Így kerültünk Kókára. Rengeteg tennivalónk mellett kerítünk időt egy kis álmodozásra, így Zsámbok főterén vásároltunk egy gyönyörű, de nagyon régi házat, amit a későbbiekben szeretnénk lovas szálláshellyé alakítani. Reméljük hosszú életünk lesz! 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.